top of page

There are no items in this list

Please reload

Rockeren Thomas Felberg (kjent fra Stjernekamp og Tidsbonanza på NRK) topper laget på "PURPLE RAIN - en hyllest til Prince"!

 

Fra før er det kjent at en rekke fenomenale vokalister og Prince-tolkere, som Odd Einar Nordheim, Sisi Sumbundu og Petter Aagaard medvirker. Det gjør også et stjernelag av musikere, under ledelse av D'Sound-legendene Kim Ofstad og Jonny Sjo.

 

Ensemblet kunne notere seg for en knallsuksess etter urpremieren i Drammens Teater 19. januar. Publikum både danset og gråt og mange sa at de aldri hadde opplevd maken til stemning på et musikalsk show! 

 

Gjennom det mer enn to timer lange showet får vi presentert høydepunktene i den fantastiske musikken som Prince skapte, med Norges fremste Prince-ekspert, Christer Falck, som vert og "storyteller". Christer Falck og makkeren Petter Aagaard har lang erfaring med Prince. De har drevet fanklubb, gitt ut tribute-CD, bok og tilsammen sett Prince på scenen 86 ganger. Senest i fjor høst var de to på "pilgrimsferd" til Paisley Park i Minneapolis, som var hjemmet til Prince. De to er opptatt av å hedre mannens ære, så gjestene som er invitert til å medvirke i showet er håndplukket fra øverste hylle.

 

Det er bare å glede seg!

"Hele salen danset! Døp om

 byen til Drammen Funk City!"

  - Drammens Tidende 

FLERE DATOER KOMMER!

Purple Rain - en hyllest til Prince
Purple Rain - en hyllest til Prince
Purple Rain - en hyllest til Prince
Purple Rain - en hyllest til Prince
Purple Rain - en hyllest til Prince

KONTAKT: 48 36 11 11

bottom of page